De realisatie van het project is in handen van Grammyco nv, een dynamische projectontwikkelaar met een duidelijke visie op bouwen en wonen in een stedelijke context. Grammyco nv kiest daarbij voor het behoud van de bestaande groene ruimte en geeft de voorkeur aan het opwaarderen van verouderde sites tot kwalitatieve appartementen, mét creatie van extra groen.

Het project City Gate Machelen werd mee vormgegeven door het toonaangevende architectenbureau Binst Architects, waar ontwerp en kwaliteit hoog in het vaandel worden gedragen.

Projectmakelaar Altro Projects staat in voor de verkoop van dit prachtige project. Investeren of wonen: samen met een verkoopadviseur gaat u op zoek naar het geschikte appartement voor u. Altro Projects maakt er een erezaak van om u als klant te informeren met behulp van een handig stappenplan. Een complete ‘ontzorging’ zodat u met een gerust hart de aankoop van uw appartement kan aangaan.

Maatwerk in projectontwikkeling

We leggen ons toe op het oprichten en renoveren van residentiële gebouwen, industriële constructies, kantoor- en winkelcomplexen.Lees meer

Binst Architects

Goede architectuur maak je met een team en partners die door en door gepassioneerd en bezield zijn van architectuur.

 Lees meer

Bent u op zoek naar een nieuwbouwappartement en/of een toekomstige investering?

Onze nieuwbouwmakelaars hebben jarenlange kennis en ervaring in nieuwbouw. We begeleiden u stap voor stap bij de aankoop van uw nieuwbouwwoning of -appartement.Lees meer