Investeren in City Gate Machelen

Op zoek naar een mooi rendement op uw spaargeld? Dan is City Gate de moeite waard voor u. Want vastgoed op een toplocatie – mét toekomstperspectief – is altijd een slimme en veilige investering. Zeker als het project opvalt door zijn stijlvolle architectuur en kwalitatieve afwerking. En dat is precies wat City Gate Machelen u biedt.

Bereken uw rendement

Ons project, uw opbrengst

City Gate Machelen is een vastgoedproject met visie. De grootste prioriteit: een uitstekende woonkwaliteit die blijft duren. Duurzaam leefcomfort is namelijk de basis van een verstandige investering. City Gate Machelen richt zich bovendien naar woonkopers én investeerders. Want een mix van eigenaars en verhuurders is essentieel voor de latere meerwaarde van uw investering.

 

Investeren zonder zorgen, dankzij een eigen verhuurdienst

Zeker zijn dat uw investering steeds rendeert? Geen zorgen, want de eigen verhuurdienst van Altro biedt u die zekerheid. Deze dienst staat exclusief ten dienste van City Gate-investeerders. Zo wordt uw eigendom op een vlotte en zorgeloze manier verhuurd, mét een maximum aan rendement. Zonder moeite en zonder administratieve rompslomp.

Residentie City Gate richt zich zowel naar bewoners als naar investeerders, een ideale mix van eigenaars en investeerders is essentieel voor de realisatie van een meerwaarde op lange termijn op uw investering.

Bereken uw rendement

Uw gewenste investerings bedrag

Uw gewenste investeringsperiode (in jaren)

UW OPBRENGST:0